Info

Over Schapenhoeder
Schapenhoeder is een website puur gericht op Het Dordtse ‘Haagse’. Persberichten van alle politieke partijen worden rauw gepubliceerd. Voor politieke partijen dus een podium om kiezers te bereiken. Daarnaast is er ruimte voor een onderdeel opinie en achtergrondinformatie over wat er in politiek Dordrecht speelt.

Wie schrijft er op Schapenhoeder?
Schapenhoeder wordt beheerd door mij: Jonathan. Ik ben een lokale blogger met een hart voor de stad én politiek. Met een tactloze harde mening snij ik onderwerpen aan, die soms liever in de vergetelheid raken. Ook doe ik mijn best om alle cijfertjes te vertalen naar het Nederlands, waar de politiek soms boekwerken Chinees aflevert.

Persberichten: nieuws@schapenhoeder.nl

Persberichten worden ongewijzigd geplaatst op de website.

Leuke blog of tip? Insturen kan via bovenstaand adres.

Schapenhoeder behoudt zich het recht voor om zelf een selectie te maken van wat er geplaatst wordt en wat niet. Wees dus niet al te bedroefd als uw inzending niet op de site te zien is.

Content overnemen
Het is toegestaan om content over te nemen. Met als voorwaarde dat er een duidelijke bronvermelding is en op webpagina’s een link bijgevoegd wordt. Content is altijd intellectueel eigendom van Schapenhoeder, tenzij anders vermeld is. Bij overtreding worden er beschamende foto’s van de dader gepubliceerd.

Contact opnemen of haatmail versturen?
Dit kunt u doen met het onderstaand contactformulier.
[contact-form-7 id=”5″ title=”Contactformulier 1″]