Vriendenelftal

3 reacties

 1. Leo Teunissen schreef:

  Een prima antwoord het lijkt allemaal zwaar overtrokken zoals Murat Sahingoz terecht zei: we zijn geen partij in deze. Je kan zien dat er volgend jaar verkiezingen komen een benefietwedstrijd: de gemeente springt in de houding wat een slappe hap. Integratie moet van 2 kanten komen doch helaas de gemeente laat zien datwij moeten integreren in onze eigen omgeving de omgekeerde wereld zoals altijd.

 2. MJ schreef:

  De voetbalwedstrijd der politici is een brevet van onvermogen. Het is typisch vluchtgedrag om een moeilijke discussie uit de weg te gaan. Zodoende wordt de aandacht doelbewust afgeleid van een ernstig probleem. Wie is de baas ?

 3. Matthijs schreef:

  Wat mij voornamelijk tegen de borst stuit bij deze motie, is dat men het via wetgeving wil afdwingen.
  Waarom ga je niet met die mensen in gesprek, hoe ga je ze dan beter laten integreren? Gaat het echt helpen om een motie aan te namen om van hoger hand af te dwingen dat er maximaal 4 Turken in 1 elftal mogen zitten? Klinkt bijna als een omgangsverbod. En waarom is het NU ineens een probleem, maar niet als ze bij Emma spelen?

  Trouwens wel een fantastische opmerking dat je een club binnen een club niet moet willen…. Zegt de BvD fractie die verdeeld is tot op het bot en clubjes binnen een club huisvest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *