Wat wil de PVV kiezer in Dordt?

5 reacties

 1. joyce van ochten schreef:

  woon in wielwijk, ben niet arm of laagopgeleid. pvv pakt voor mij de 2 meest relevante zaken het beste aan en dat zijn immigratie en Europese unie. Thats all. Altijd vvd gestemd maar partij is te soft geworden.

  • PieterWolters schreef:

   Heb je ook echte argumenten tegen de EU of blaat je anderen na? Hoe zie je Nederland buiten de EU? En immigratie. Welk probleem wil je oplossen en hoe?

   • Cylin schreef:

    Kunnen anderen geen goede argumenten tegen de EU hebben dan?

    Nederland buiten de EU zie ik voor me als een stuk welvarender en sneller uit de crisis, zonder de kosten van andere landen op ons te hoeven nemen.
    Immigratie kost geld en verzwakt de samenleving. Doordat bijvoorbeeld niet iedereen gezellig mee kan doen.

    Algemener: welke argumenten heb jij om geld van mij te stelen? Waar je het verder aan uit wil geven, doet er niet eens meer toe.

    Kun jij uitleggen welk probleem er opgelost wordt door immigratie? Welk probleem wordt opgelost door de EU?

    Zou het niet zo moeten zijn dat als jij hier immigratie wil (op kosten en ten koste van anderen liefst) dat je dan die ander er van zou moeten overtuigen dat dat een goed idee is?

    Mocht je in staat zijn een antwoord te formuleren (moet met de vele voordelen van de EU en de immigratie toch een koud kunstje zijn), dan zal ik het graag weerleggen.

 2. Nogevendit schreef:

  bvd, beroerder voor Dordt, heeft er weinig van begrepen. Verkiezingsbeloftes als “Gratis openbaar vervoer” worden door BVD loos gemaakt en prompt komt het kiezersbedrog aan het licht. Het angstzweet breekt BVD nu al uit terwijl de PVV nog niet eens een afdeling in Dordrecht heeft.

 3. Cylin schreef:

  Slap verhaal. Maar ja, je kunt als VVD-er zijnde natuurlijk niet van je eigen kracht uitgaan.

  “De mensen die daar wonen bevinden zich wat meer onder de streep voor wat
  betreft opleiding en inkomen. Dit is de bevolkingsgroep die de meeste
  klappen heeft gekregen van de crisis en ook wat makkelijker mee gaat in
  het eenvoudig aanwijzen van schuldigen (EU, Islam, de elite).”

  Ja, de mensen zijn dom. “vatbaar is voor de simpele boodschap van Geert” Ik vrees dat jij de simpele boodschap alvast niet begrepen hebt.

  Zou het misschien ook zo kunnen zijn dat je juist in die wijken eerder tegen de nadelen van de immigratie aanloopt? Als je zelf nergens last van hebt, is het makkelijk om te vinden dat anderen ook maar nergens last van zouden moeten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *